26 Ocak 2011 Çarşamba

Kazanç sistemi ile internet ortamında para kazanma sırları

Arkadaşlar kazanç rehberi de diğerlerine benzeyen fakat diğerlerinden daha fazla detay veren ve benim ikinci olarak satın aldığım bir E-Kitaptır.

Diğerlerinden farklı olarak kazanç planlaması yapan ve bu planlama dahilinde

Affialiate

Facebookda kazanmak

Anket doldurma sistemleri

Ücretsiz web sittesi hazırlama

Clickbank

X-ticaret

ve bir çok daha fazla kazanmamızı sağlayacak önemli bilgileri görsel ve yazılı olarak sunan devamında sizlere mail ve msn yoluyla destek veren ve en önemlisi 1 aylık bir eğitim planlaması yapan bu işi profesyonelce yaptıran başarılı bir kitaptır.

İnternette para kazanmanın bir çok yolu var ve bunarı sırası ile sindire sindire öğrenmek doğru bir strateji ile çalışmamız durumunda gerçek paraları kolayca kazanabileceğimiz bir ortamdır internet.

Bu E-Kitap bunları bize sırası ile öğreten ve başarıyı yakalamamızı sağlayan özenle hazırlanmış bir öğreticidir.

ilk başlarda bende ikinci bir kitap almak tekrar para vermek konusunda tereddütte kalmıştım ancak ilk para verdiğim kitap olan google kazançları kitabından verdiğim parayı misliyle almam bu kitabada yatırım yapmamdaki kararımı kolaylaştırdı.

Amaç bütün kitapları almak değil.

Amaç en doğrunu ürünü tespit edip gerçek basarı yollarını öğrenmek. bu sebeble sizlerle burda elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım.

Lütfen internette her önünüze gelen size nette para kazanmayı, tıklama ile kazanmayı, reklam oku kazan vs gibi  para kazanmayı vaad eden hiç bir geri desteiği ve tecrübe alt yapısı olmayan kitaplara para kaptırmayın.

Burda benim sizlerle paylaşdığım gibi sizlerde alıp memnun kaldığınız ürünleri 3 dakkanızı ayırarak bir blog açıp paylaşın.


Saygılarımla

Çok daha detaylı web siteme gitmek için tıklayınız



Ürünün orjinal sitesine gitmek için tıklayınız



2 yorum:

  1. arkadaşlar aldığınız kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler hakkında yorumlarınızı bekliorum.

    yorum paylaşımları sayesinde daha fazla bilgi paylaşmış olacağız

    YanıtlaSil
  2. google da para kazanmak isteyen arkadaşların sorularına seve seve cevap verırım blog adresinden bana mail yoluyla ulaşmanız yeterlidir.

    YanıtlaSil