25 Ocak 2011 Salı

Hibe Krediler Nasıl Alınır ? Kimler alabilir ? Tüm İnce Detaylar Bu Kitapta

Arkadaşlar hibe krediler hakkında bilinmeyen ve bilinmesi gereken herşeyi  bu kitapta bulabilirsiniz.

Kosgeb kredileri

Hibe Krediler

Hayvancılık kredileri

Tarımsal krediler

Projelerinize sermaye ve cok daha fazlası.....

Tüm hibe ve Devlet destekleme fonları hakkında aradığınız herşey bu kitapta.

bu e-kitabı okuyup kosgeb den 100.000 Tl hibe kredi alan ve rüzgar gülü projesini hayata geçiren arkadaşımın tavsiyesi üzerine okudum.

Aslında kosgeb den veya devletten destekleme kredilerini, fonları veya hibe kredileri almak eskisi kadar zor değilmiş.

Asıl önemli olan nasıl başvuracağımızı bilmek.

İşte bu e- kitapta bize bu konulardaki tüm ince detayları veriyor.

Daha önceden okuduğum kitaplar gibi bolkeseden sallamıyor tamamen güncel ve başarı hedefli bir kitap şiddetle tavsiye derim.

Saygılarımla


Kitabın yazarından.....


Girişimcilere Devletten Destek

 

Projesi olan, fikri olan, ama sermayesi olmayan kişilere devletin destek olduğunu biliyormuydunuz. 27.000 TL den, Başlayan, desteklerden bahsediyoruz. Artık umutsuzluk yok, artık hayallere veda etmek yok.




 

Projen ne olursa olsun, gel ve sermayeni al. 

Bekleme !

Kobilere de Destek var.

 

Mevcut bir işletmeniz varsa, ve işinizi büyütmek istiyorsanız. Doğru yerdesiniz. 50.000 TL den başlayan ve binlerce liraya varan destekler. İşletmenizi büyütmek istiyorsanız, daha fazla istihdam sağlamak istiyorsanız, daha fazla üretim yapmak istiyorsanız, gelin ve gerekli yatırım miktarını devletten alın.
2009 yılında 25.187.465,94 TL miktarında projelere hibe veya faizsiz kredi uygulaması yapılmıştır.
6.480 projeye ödenek çıkmıştır.

 

 

 

Nasıl mı?

 

Sizlere rehber olacak bir kitap yayınladık. Bu kitap size yol gösterecek, Ne yapacağınızı nereye başvuracağınızı, nasıl proje hazırlayacağınızı anlatan bir kitap. Kime gideceğinizi, anlatan bir kitap. Karışık sistemlerden kurtaran bir klavuz. Basit ve sade.
Al, oku ve yap. Bu kadar basit.

 

Hibe ve Krediler Kitabı nedir.

 

Hibe ve Krediler kitabı, uzun araştırmalar sonucunda hazırlanan bir kitap. Kanunlara uygun, madde madde öğreten bir kitap. Hiçbir gayri yasal bir bilgi içermez. İçeriği ile ilgili demo talep edebilirsiniz
Hibe almak  isteyen insanlara danışmanlık yapan firmalar kurulmuş, hibe nasıl alınır sorusu artık bir sektör olmuş durumda. Bu firmalar danışmanlık hizmeti vererek  girişimcilerden veya kobiler den alacakları teşvik miktarlarından komisyon almaktadırlar. Alacağınız hibe miktarına göre değişen bir komisyon. Örneğin 27.000 TL hibe almak isteyen bir girişimciden ortlama 2000 tl komisyon talep etmektedirler. Bu sizin için bir alternatif, ancak biz size daha iyi olanaklar sunuyoruz. 69 TL vererek satın alacağınız bu kitapta her türlü bilgi mevcut, size daha ucuza daha kaliteli hizmet. Ayrıca  danışmanlık hizmetini ücretsiz veriyoruz.





 

Seninde bir fikrin var ve sermayen yoksa, ne yapacağını nasıl yapacağını bilmiyorsan, tam sana göre bir rehber. Sadece tarım veya hayvancılık için değil, her türlü projeye, sektöre destek veriliyor.




 

Keşke elimizden tutan olsa.







Size çok önemli fırsatlar veriyor. Fikrinize değer veriyor. Milyarlarca geri dönüşümü olmayacak kredi veriyor. Size kalan tek şey. Yapmak istediğinizi hayata geçirmek.
Bizde size ne yapmanız ve nasıl yapmanız gerektiğini anlatalım.





Kısa bir süre için 69 TL fiyatı olan bu kitap, hayatınızı değiştirecek bilgilere sahip, Bu alanda ilk ve tektir. xticaret te satılır sadece. Kişilerin hayatında yeni ufuklar yeni hayaller açan bu kitap, karşınıza çıkan en önemli fırsattır. Bu fırsatı kaçırmayın.
Okuduğunuz da sizde göreceksiniz.  Sizde pişman olmayacaksınız. Sizleri asla yalnız bırakmıyoruz. Her zaman sorularınıza cevap veriyoruz. Size özel danışmanlık hizmetinden yararlanmak istiyorsanız, beklemeyin
Sizde bize teşekkür edeceksiniz..







NOT : Bu blog bilgileri bilgi paylaşımı amaçlı olarak 
adlı sitesinden alıntı olarak hazırlanmış olup blog üstündeki tıklanabilir bölgeler sizi doğrudan orjinal siteye yönlendirecekdir.



hibe kredi             devlet kredileri               projenize devlet kredisi              kosgeb kredileri

5 yorum:

  1. arkadaşlar aldığınız kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler hakkında yorumlarınızı bekliorum.

    yorum paylaşımları sayesinde daha fazla bilgi paylaşmış olacağız

    YanıtlaSil
  2. hibe krediler hakkında bilgi almak isteyen arkadaşların sorularına seve seve cevap verırım blog adresinden bana mail yoluyla ulaşmanız yeterlidir.

    YanıtlaSil
  3. hibe kredi nasıl adlı kitap-ı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım ve okudum arkadasımın kosgeb den onaylanmıs kredisi üzerine okudum. arkaddaşımın rüzgar gülü projesi için kosgebin 100.000 TL si ödemesiz 100.000Tl.si geri döşümlü ödeme olamak üzere 200.000 TL. kobi kredisi almasıyla kitaba ilgi duydum .
    Benimde henüz şuan hali hazırda kosgeb de 3 başvurum bulunmakda.
    1.projem onaylandı 80.000 tl geri dönüşümsüz hibe kredisi. Diğer projelerim ise şuanda değerlendirme aşamasında.

    YanıtlaSil
  4. Kosgeb e hibe kredi yada destekleme fonları için istediğiniz kadar sayıda proje sunabileceğinizi ve doğru hazırlanmış sunumlarla hepsınınde onaylanabileceğini biliyormuydunuz ?

    YanıtlaSil
  5. Devlet destekleme Hibe ve kalkındırma projelerinde doğru sunulmuş her proje detaylıca değerlendiriliyor.

    kosgeb başta olmak üzere bir çok kurum artık hatır niyaz işi değil ; tamamen doğru sunumlarla kurallara uygun projeleri değerlendirme sisteminde çalışmaktadır.

    kredi destek vs almak için başvurduğunuz kurumda dayınız dahi olmus olsa doğru sunum ve puanlama tekniklerini kullanmadan kredi alamassınız.

    neyi nasıl sunmamız gerekdiğinide bu kitap bize öğretmektedir.

    YanıtlaSil